WORD LID VAN MIMAGINE

VOORDELEN VAN LIDMAATSCHAP

Lid worden van de leukste studievereniging in Amsterdam? Dat kan! Wij van Mimagine bieden gezellige borrels tot aan educatieve studiegerelateerde activiteiten. Denk aan themaborrels op verschillende locaties door heel Amsterdam waar je ontzettend veel mensen gaat leren kennen en misschien ook wel vrienden voor het leven maakt. Denk ook aan activiteiten zoals het bezoeken van verschillende bedrijven en organisaties waar jij met de opleidingen CB of CO eventueel terecht zou kunnen. Lid worden kost maar liefst €35,- per jaar.

Aan het begin van het schooljaar organiseert Mimagine een EersteJaarsWeekend. Dit weekend bestaat uit ontzettend veel gezelligheid en een kans om andere nieuwe leden en ouderejaars te leren kennen. Mimagine zorgt ervoor dat je veel mensen op allerlei manieren leert kennen, aan de hand van vele spelactiviteiten en een feestavond. De kosten voor het  EersteJaarsweekend (€105,-) plus een lidmaatschap voor het hele jaar (€35,-)  bedragen 140 euro. Wij bevelen alle eerstejaars aan om mee te gaan op het EersteJaarsWeekend, je zult er geen spijt van krijgen!

Twijfel je toch om je in te schrijven? Dan kun je altijd een van onze borrels bijwonen. Stuur een mail naar studievereniging-mimagine@hva.nl en dan houden wij jou op de hoogte van het eerstvolgende borrel waar jij naar toe kan gaan. De eerste borrels die bezocht kunnen worden zijn ongeveer eind september.

Wij hopen jullie te zien op het EJW en anders op een van onze gezellige borrels.

FORMULIER


    Datum format: JJJJ-MM-DD    Eerste jaars of ouderejaars Mimagine?


    Opleiding

    Ik ben bekend dat er géén drugs wordt gebruikt bij Mimagine

    Word je volgend jaar studentmentor?